olis Cleaning Service Aps

Kontor-rengøring

Vi klarer den daglig og/eller ugentlig rengøring af jeres kontor, hvad enten I har et større firma eller blot er en enkeltmandsvirksomhed, der ikke vil bruge tid på at gøre rent selv. I får et bedre indeklima og arbejdsmiljø når der ikke ligge støv på overflader og i hjørner, og gulvene er rene. Regelmæssig rengøring af kontorer er især vigtigt når der er computere, printere og anden elektronik, da maskinerne suger støv til sig og giver et dårligt indeklima.
1 Generelle ydelser:Afstøvning,Fjernelse af pletter og fingermærker.Generel oprydning Optørring og fejning,Papirkurve og affaldbeholder tømmes.Spejle og glasoverflader pudses,Støvsugning ,Gulvvask,Trappe vask.
2. Kontor-specifikke ydelser:Rengøring/aftøring af skriveborde og andre bordoverflader. Aftøring af tastatur/it-materiel.Rengørng af mødelokaler, venteværelser m.v.
3.Køkken/kantine:Aftøring af bordoverflader ,Opvaske,Aftøring af ovne, køleskabe, kaffemaskiner osv.Aftørring af skabs overflader .Aftørring/vask af filser.4. Toilet rengøring:Rengøring af toilet,Rengøring af håndvaske, haner og andre sanitære installationer.

VED FAST AFTALE VI PUDSER JERES VINDUE GRATIS 2 GANG OM ÅR.